Gereedschappen en machines

Op zoek naar kwalitatieve gereedschappen en machines. Hier kan je ons gamma vinden van oa. Bosch, Facom, Kaeser compressoren, DAS-ladders, Lincoln electric,...

Werkplaats- en magazijninrichting

Ruimte om te werken zorgt voor hogere productiviteit. Orde en netheid brengen werkvreugde mee! Wij helpen u bij de inrichting van uw werkplaats of magazijn.         

Toebehoren

Voor elke toepassing hebben wij de geschikte toebehoren! Ontdek hier ons gamma boren, zaagbladen, reciprozagen, diamantzagen, slijpschijven, bits, frezen,.......

Hersteldienst

Wij streven naar 100% klantentevredenheid. Onze snelle en betaalbare service is hiervan het resultaat. Contacteer ons voor meer info.                              

Welkom

Op zoek naar kwalitatieve gereedschappen en machines en dit aan scherpe prijzen MET service!!

Nood aan ruimte en orde in je werkplaats? Wij richten uw werkplaats in tot een plaats waar het aangenaam werken is, met de nodige ruimte die je nodig hebt! Gedaan met zoeken om een misplaatst gereedschap! Via ons modulair systeem heeft elk gereedschap zijn plaats! Uw werkplaats wordt een streling voor het oog, een aangenaam werkklimaat voor de arbeider(s) en een visitekaartje voor elke klant die uw werkplaats bezoekt. Steeds een ontwerp op maat van uw budget en vrijblijvende offerte!

Een product niet gevonden of geen antwoord gevonden op uw vraag?  Aarzel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of op:

BVBA Tool and Storage

Dadizelestraat 65, 8560 Moorsele

GSM: 0478/27.37.30

info@toolandstorage.beMet vriendelijke groeten,

Dimitri Vandorpe


Er zijn nog geen promoties